Ексклюзиви
понеділок, 26 липня 2021 07:40

Окупанти атакували ЗСУ. Є важко поранені

Окупанти атакували ЗСУ. Є важко поранені
Бойовики 11 разів порушили режим тиші на Донбасі. Фото: facebook.com/pressjfo.news

25 липня збройні формування Росії 11 разув порушили режим припинення вогню на Донбасі. Двоє військових поранені. Одного зачепило осколком, у іншого бойове травмування. Обоє в лікарні в стані середньої тяжкості.

Вчора бойовики стріляли з озброєння БМП-1, станкових протитанклвих, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, мінометів 120-го та 82-го калібру, стрілецької зброї. Під приціл потрапили позицій ЗСУ біля населених пунктів Луганщини, зокрема Кримського, Причепилівки Новоайдарського району, Новозванівки Попаснянського роайону, а також Південне та Нью-Йорк Бахмутського району Донеччини, звітують в ООС.

Крім того, В Луганській області зафіксували ворожий безпілотник, який перетнув лінію розмежування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росіяни блокують роботу майже всіх КПВВ на Донбасі

Сьогодні зранку окупанти уже тричі порушили режим тиші. Цілили поблизу Пісків Ясинуватського району, Авдіївки Покровського району Донеччини та Причепилівки. Використали станкові протитанкові гранатомети, великокаліберні кулемети та протитанкові ракетні комплекси.

24 липня збройні формування Росії дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Стріляли зі станкових протитанкових, автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів, мінометів 82-го калібру та протитанкових ракетних комплексів.

Під приціл потрапили позиції ЗСУ неподалік населених пунктів Донеччини, зокрема Водяного, Широкиного, Авдіївки, Південного, Нью-Йорка, а також поблизу Новоташківського та Золотого-4, що на Луганщині.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти атакували ЗСУ. Є важко поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути