Ексклюзиви
понеділок, 26 березня 2018 08:25

Окупанти збільшили кількість обстрілів: є загиблий

Окупанти збільшили кількість обстрілів: є загиблий
Окупанти збільшили кількість обстрілів: є загиблий та поранений. Фото - ТСН

Минулої доби через ворожі обстріли на Донбасі загинув український військовий, ще один боєць зазнав травми.

Усього за минулу добу бойовики російсько-окупаційних війська 44 рази відкривали вогонь по українських позиціях. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО.

На донецькому напрямку із мінометів агресор обстріляв наші оборонні укріплення в Опитному, Лебединському, Широкиному та Пісках.

Також 82 мм міномети ворог застосував по оборонцях Талаківки, гранатомети різних систем по захисниках Авдіївки, Богданівки, Новотроїцького, Водяного, шахти Бутівка, а великокаліберні кулемети по наших позиціях в районі Верхньоторецького та Павлополя. З БМП окупанти вели вогонь по силах АТО поблизу Гнутового, а з стрілецької зброї неподалік шахти Бутівка, Кам'янки, Мар'їнки та Красногорівки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Донецьку заговорили про епідемію гепатиту - ЗМІ

На луганському напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї були обстріляні наші позиції в Новгородському, а з великокаліберних кулеметів поблизу Троїцького.

Група спостерігачів спеціальної моніторингової місії ОБСЄ потрапила під обстріл на Донбасі. Через це були змушені покинути спостережний район на непідконтрольній Україні території. Інцидент стався в районі села Пікузи Волноваського району на Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти збільшили кількість обстрілів: є загиблий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути