Ексклюзиви
неділя, 25 березня 2018 22:26

У Донецьку заговорили про епідемію гепатиту - ЗМІ

В окупованому терористами Донецьку лікарі заявили про епідемію гепатиту А та пропонують місцевим жителям безкоштовну вакцинацію препаратом російського виробництва.

У соцмережі в одному з пабліків опублікували фотокопію оголошення, де йдеться про епідемію, пише "Інформатор".

"У зв'язку з епідемією гепатиту А в м. Донецьку в КУ "ЦПМСП №13 м. Донецька" (Студентська поліклініка) проводиться вакцинація. Шляхи передачі - водний, харчовий, контактно-побутовий. Вакцина - виробництво Росія. Всім бажаючим звертатися в маніпуляційний кабінет по буднях із 8:00 до 13:00. Вакцинація проводиться безкоштовно", - написано в оголошенні.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В окупованому Донецьку людей заражають небезпечною хворобою

Минулого року у Донецьку вже фіксували велику кількість заражень на гепатит. Тоді йшлося про вірусний гепатит В. Заражалися під час косметичних послуг. В окупованому місті зачинили перукарні, манікюрні й тату-салони.

Зараз ви читаєте новину «У Донецьку заговорили про епідемію гепатиту - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути