Ексклюзиви
субота, 27 жовтня 2018 09:13

Окупанти рятують поранених: як минула доба на Донбасі

Окупанти рятують поранених: як минула доба на Донбасі
Упродовж минулої доби ситуація в районі проведення ООС контрольована українськими військовими. Втрат немає. Один воїн отримав поранення. Фото - ukrinform.ua

Упродовж минулої доби, 26 жовтня, ситуація в районі бойових дій на Донбасі залишалася контрольованою Об'єднаними силами.

Окупанти 8 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. Заборонене Мінськими домовленостями озброєння не застосовували, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Російські окупаційні війська вели інтенсивний прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Два рази упродовж доби противник обстріляв позиції Об'єднаних сил в районі Авдіївки", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики не випускають медиків із окупованих територій

Двоє українських військових отримали поранення. Втрат немає. За даними розвідки, одного окупанта минулої доби знищено та ще 7 - поранено.

Від початку поточної доби ворог вогневої активності не проявляв.

26 жовтня в міжнародному аеропорту "Бориспіль" затримали 29-річного бойовика, який воював на боці незаконних збройних формувань на сході України. До Києва він прибув рейсом із Мінська.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти рятують поранених: як минула доба на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути