четвер, 05 серпня 2021 08:14

Окупанти накрили ЗСУ з артилерії. Є постраждалий

Окупанти накрили ЗСУ з артилерії. Є постраждалий
Окупанти вісім разів порушили режим тиші на Донбасі. Фото: facebook.com/pressjfo.news

4 серпня збройні формування Російської Федерації вісім разів порушили режим тиші на Донбасі. Один військовий отримав бойове травмування. Зараз перебуває в лікарні, стан здоров'я - задовільний.

Бойовики стріляли з мінометів 120- та 82-мм калібрів, великокаліберних кулеметів, автоматичних станкових, станкових протитанкових та ручних протитанкових гранатометів, артилерійських систем калібру 122-мм, стрілецької зброї, звітують в ООС.

Під приціл потрапили позиції ЗСУ неподалік Павлополя, Гранітного, Мирного Волноваського району, Південного Бахмутського району Донецької області, а також Новоташківського Попаснянського району та Золотого-4 Сіверодонецького району Луганщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ватажка ДНР Безлера судитимуть за катування та вбивства

Крім того, на Луганщині зафіксували проліт ворожого безпілотника з перетином лінії розмежування.

Сьогодні зранку окупанти стріляли неподалік Авдіївки Покровського району Донеччини. Використали ручні протитанкові гранатомети і великокаліберні кулемети.

3 серпня російські окупанти дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Стріляли з гранатометів різних систем, мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї.

Цілили в напрямку українських позицій неподалік Світлодарська, Луганського Бахмутського району, Водяного, Широкиного Маріупольського району, Водяного Ясинуватського району Донецької області, а також Золотого-4 Сіверодонецького району Луганської області.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти накрили ЗСУ з артилерії. Є постраждалий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути