середа, 04 серпня 2021 07:50

Окупанти атакували ЗСУ. Чим усе закінчилося

Окупанти атакували ЗСУ. Чим усе закінчилося
Окупанти 9 разів порушили режим тиші на Донбасі. Фото: facebook.com/pressjfo.news

3 серпня російські окупанти дев'ять разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Стріляли з гранатометів різних систем, мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї.

Цілили в напрямку українських позицій неподалік Світлодарська, Луганського Бахмутського району, Водяного, Широкиного Маріупольського району, Водяного Ясинуватського району Донецької області, а також Золотого-4 Сіверодонецького району Луганської області, звітують в штабі.

Крім того, на Луганщині зафіксували проліт ворожого безпілотника з перетином лінії розмежування. А в районі населеного пункту Майорськ на Донеччині бойовики здійснили дистанційне мінування території мінами ПОМ-2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чиновникам заборонили їздити в зону ООС

Бойових втрат серед військових ЗСУ немає,

Станом на ранок, 4 серпня, порушень режиму припинення вогню не фіксували.

2 серпня збройні формування Росії сім разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Стріляли з мінометів 82-мм калібру, станкових протитанкових і автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Цілили в напрямку населених пунктів Опитного Ясинуватського району, Південного, Новолуганського, Світлодарська Бахмутського району Донецької області, а також Причепилівки Новоайдарського району та Оріхового Попаснянського району Луганщини.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти атакували ЗСУ. Чим усе закінчилося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути