вівторок, 26 квітня 2022 09:17

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти почали наступ на всіх напрямках - Арестович

Окупанти почали наступ на всіх напрямках - Арестович
Радник глави Офісу президента Олексій Арестович. Фото: Офіс президента

Російські війська почали наступ на всіх напрямках.

Зокрема, 25-тисячне угруповання окупантів спробує захопити міста Краматорськ і Слов'янськ. Загарбники хочуть взяти Кривий Ріг із боку Херсона, повідомив радник глави Офіса президента Олексій Арестович в ефірі Марку Фейгіну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія може планувати провокації на Карлівському водосховищі - РНБО

"Дворніков (командувач російських військ. - Gazeta.ua), очевидно, хоче наступати скрізь для виконання наказу політичного керівництва. Це дуже дивне рішення. Це дивніше рішення, ніж 25-тисячне угруповання, яке намагається взяти Краматорськ та Слов'янськ у тих умовах. І взагалі вони наступають скрізь", - заявив Арестович.

Радник зазначає, що згідно з правилами воєнної справи, сили повинні розподілятися рівномірно на лінії фронту.

"І я ось думаю, що, можливо, Христо Грозєв має рацію, Володимир Володимирович (Путін. - Gazeta.ua) вирішив особисто керувати всіма операціями. Це велика дурість", - сказав.

Арестович висловив думку, що українські війська зупинять наступ окупантів, а російська армія зменшує ймовірність свого успіху в рази.

Російські війська, ймовірно, намагаються оточити укріплені українські позиції на сході України. Місто Кремінна впало, а на південь від Ізюма ведуться запеклі бої, оскільки російські війська намагаються просунутися на Слов'янськ і Краматорськ з півночі та сходу.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти почали наступ на всіх напрямках - Арестович». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути