неділя, 14 січня 2018 22:58

ОБСЄ знайшло в зоні АТО нові групи бойовиків

ОБСЄ знайшло в зоні АТО нові групи бойовиків
ОБСЄ продовжує знаходити бойовиків. Фото: Патріоти України

Місія ОБСЄ зафіксувала на непідконтрольній Україні території Луганської області нові позиції бойовиків військового типу.

"У непідконтрольних Україні районах члени патруля ОБСЄ бачили, як приблизно 10 неозброєних членів "ЛНР" розвантажували дерев'яні колоди з вантажівки військового типу неподалік позицій військового типу, які зафіксовано вперше", - йдеться у звіті місії, який оприлюднено на сайті ОБСЄ.

За даними місії, йдеться про територію на заході від с.Калинове-Борщувате.

Також спостерігачі відвідали постійне місце зберігання озброєння "ДНР", розташування якого не порушує відповідних ліній відведення.

"Там і дотепер бракує 7 танків - п'ять Т-64 і два Т-72", - заявили в ОБСЄ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбас прибули нові російські військові - волонтер

11 січня на основі даних повітряного спостереження виявлено артилерійську систему, буксирувану, судячи з усього, бронетранспортером (MT-ЛБ) біля комплексу в с.Новозар'ївка.

12 січня спостерігачі ОБСЄ бачили зенітний ракетний комплекс 9K33 "Оса", що рухався на захід поблизу с. Хрещатицьке (колишнє Красноармійське, неподалік від Маріуполя). Наявність там зазначених одиниць озброєння є порушенням ліній відведення.

Окрім того спостерігачі бачили 2 танки Т-64 на причепах-платформах, що рухалася на північний схід біля с. Гайове неподалік від Луганська.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ знайшло в зоні АТО нові групи бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути