Ексклюзиви
субота, 13 січня 2018 03:55

ОБСЄ зафіксувало 662 вибухи за добу в зоні АТО

ОБСЄ зафіксувало 662 вибухи за добу в зоні АТО
ОБСЄ: На Донбасі стріляють. Фото: Інформатор

Спостережна місія ОБСЄ зафіксувала 662 вибухи на території Донеччини та Луганщини за період з 19:30 10 січня по 19:30 11 січня.

"У Донецькій області Місія констатувала аналогічний рівень порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом, водночас зафіксувавши більшу кількість вибухів — близько 620 проти орієнтовно 410", — йдеться у звіті, повідомляє УНН.

"У Луганській області Місія констатувала збільшення кількості порушень режиму припинення вогню, якщо порівнювати з попереднім звітним періодом, зафіксувавши зокрема 42 вибухи проти 4 відповідно", — наголошується у повідомленні ОБСЄ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу на Донбасі зафіксували 414 обстрілів

"СММ сприяла встановленню та здійснювала моніторинг дотримання режиму припинення вогню по обидва боки лінії зіткнення для уможливлення проведення групою з розмінування робіт на залізничному депо у Попасній, щоб співробітники "Донецької залізниці" змогли вилучити вагони, які не використовуються", — вказано у документі.

У 2017 році було зафіксовано 401 336 порушень режиму тиші, а у 2016 — 320 130.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ зафіксувало 662 вибухи за добу в зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути