пʼятниця, 19 жовтня 2018 10:47

ОБСЄ зафіксувала переміщення військових вантажівок із людьми у ДНР

ОБСЄ зафіксувала переміщення військових вантажівок із людьми у ДНР
"Урал" та позашляховик рухалися поблизу окупованого селища Манич. Фото: з відкритих джерел

На окупованій Донеччині безпілотник ОБСЄ знову виявив транспортні засоби, які їхали ґрунтовою дорогою в напрямку кордону з Росією. А потім - на південний захід у напрямку від кордону, йдеться у звіті ОБСЄ.

Близько 23:00 16 жовтня безпілотник виявив вантажівку "Урал" і позашляховик, що рухалися поблизу окупованого селища Манич, доки не дісталися місця для стоянки в полі.

Потім вантажівка проїхала кілька метрів у зворотному напрямку ґрунтовою дорогою та зупинилася. Вантажний відсік "Уралу" був розвернутий на північний схід у напрямку кордону з Росією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі загинули двоє цивільних, ще двоє поранені

Через годину безпілотник зафіксував групу щонайменше з 12 осіб, які йшли у напрямку від кордону до припаркованої вантажівки. Деякі з них залізли до її вантажного відсіку.

Після опівночі 17 жовтня у цьому ж районі безпілотник виявив 3 вантажівки, що порізно рухалися на південний захід від кордону: одна з них продовжувала рух на південний захід уздовж вищезазначеної ґрунтової дороги, а решта залишалася на зазначеного місця для стоянки.

Тривають активні нічні перевезення у прикордонних районах між "ЛНР-ДНР" і Росією. Окупанти ганяють загадкові каравани.

Зараз ви читаєте новину «ОБСЄ зафіксувала переміщення військових вантажівок із людьми у ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути