понеділок, 20 листопада 2017 18:07

Облава у клубах і ресторанах: окупанти затримали майже 400 людей

Облава у клубах і ресторанах: окупанти затримали майже 400 людей
Фото: rian.com.ua

Під час комендантської години на окупованій території Донецької області було затримано близько 400 осіб. Затримання відбувались з 17 по 19 листопада.

Про це повідомляє прес-служба "МВС" ДНР.

У вечірній період терористи "перевірили" 321 розважальних заклади. У ході такої облави були затримані порушники "правопорядку". При цьому заарештовували людей, які затрималися на вулиці всього на кілька хвилин.

"За порушення комендантської години було затримано 363 людини за підозрою в скоєнні злочинів", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер розповів про жахи комендантської години в ДНР

Спочатку порушників затримують до ранку. У них знімають відбитки пальців, на всіх заводять адміністративні протоколи. Якщо хтось із порушників комендантського часу знову попадеться "поліції", то буде затриманий на 15 діб.

23 серпня в окупованому Сорокине (колишній Краснодон) бойовики ЛНР розстріляли бізнесмена Богдана Афанасьєва. Бізнесмен повертався додому під час комендантської години і не зупинився на блокпосту.

Зараз ви читаєте новину «Облава у клубах і ресторанах: окупанти затримали майже 400 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути