середа, 23 січня 2019 14:43

Новостворений медичний спецназ вперше виконав бойове завдання

Новостворений медичний спецназ вперше виконав бойове завдання
Бойове хрещення медичного спецназу під Попасною / фото: Міноборони

Новостворений медичний спецназ уперше виконав бойове завдання – після обстрілу підрозділів ЗСУ неподалік міста Попасна на Луганщині.

"Бойове хрещення" пройшло успішно – дії військовослужбовців показали, що вони готові до виконання завдань за призначенням, повідомляє Головне військово-медичне управління ЗСУ.

"Спільно з начальником медичної служби механізованої бригади, яка тримає оборону даного району, експериментальний взвод медичної евакуації одного з військово-мобільних госпіталів зробив усе, щоб якомога оперативніше евакуювати постраждалих до лікувального закладу, надавши їм усю необхідну на даному етапі допомогу", – зазначається в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики заборонили всім працівникам медицинської галузі покидати окуповані території

Зі слів хірурга, який здійснював оперативне втручання, допомога була надана вчасно та якісно. Новостворений підрозділ відпрацював на найвищому рівні, врятувавши життя поранених воїнів.

На Донбасі з новою силою почали бити на сполох мешканці, які вважають ситуацію з медициною на окупованих територіях критичною. Повальний відтік фахівців, дороге лікування, відсутність медикаментів поставило мирних жителів на межу виживання.

Зараз ви читаєте новину «Новостворений медичний спецназ вперше виконав бойове завдання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути