середа, 23 січня 2019 13:06

Бойовики заборонили всім працівникам медицинської галузі покидати окуповані території

Бойовики заборонили всім працівникам медицинської галузі покидати окуповані території
Всіх медичних працівників окупованого Донбасу поставили на військовий облік та заборонили виїзжати з територій - фото терористичні ЗМІ

Бойовики незаконних терористичних угрупувань Л-ДНР поставили медиків окупованих територій на військовий облік.

Разом з цим працівникам медичної галузі заборонили покидати окуповані території, пише народний депутат, координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти залучатимуть медиків до військових навчань

"В адміністраціях діє негласне правило про перешкоджання виїзду медиків з ЛДНР в Україну або на Росію. Відзначено випадки, коли окупанти залякують місцевих медиків тим, що вони тепер військовозобов'язані і найменша спроба покинути окуповані території буде розглядатися як дезертирство. Тим часом, у багатьох медичних установах некомплект в 40-50% штатних медпрацівників уже розглядається як цілком прийнятний", - написав Тимчук.

На Донбасі з новою силою почали бити на сполох мешканці, які вважають ситуацію з медициною на окупованих територіях критичною. Повальний відтік фахівців, дороге лікування, відсутність медикаментів поставило мирних жителів на межу виживання.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики заборонили всім працівникам медицинської галузі покидати окуповані території». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути