неділя, 18 травня 2014 21:53

Нові подробиці вбивства під Слов'янськом: терористи розстріляли пенсіонера на очах у родини

Нові подробиці вбивства під Слов'янськом: терористи розстріляли пенсіонера на очах у родини
Фото: www.unian.ua

У с. Сергіївка Слов'янського району Донецької області бойовики "Донецької народної республіки" вбили 68-річного пенсіонера.

Як повідомив УНН один з жителів села, пенсіонер мав свій невеликий аграрний бізнес і іноді возив продукти силовикам АТО на блок-пост.

"Ймовірно, про це дізналися терористи. Вони приїхали до нього додому, вивели його під дулами автоматів у двір на очах у всієї родини, зачитали так званий вирок "Донецької народної республіки" і в присутності родини і сусідів розстріляли. А після цього сіли на авто і поїхали", - зазначив співрозмовник.

Слід зазначити, що інформація про загибель чоловіка з'явилася сьогодні вранці. У міліції Донецької області відзначили, що за цим фактом ведеться перевірка.

Зараз ви читаєте новину «Нові подробиці вбивства під Слов'янськом: терористи розстріляли пенсіонера на очах у родини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути