середа, 22 лютого 2017 06:49

Німеччина виділить Україні 4,5 млн євро

Німеччина виділить Україні 4,5 млн євро
grechka

Федеральний уряд Німеччини ухвалив рішення щодо надання фінансової допомоги програмам Німецького Червоного Хреста (DRK) для внутрішньо переміщених осіб в Україні до середини 2019 року. Німеччина надає для цих цілей додатково 4,5 мільйона євро. DRK, своєю чергою, додатково робить власний внесок у розмірі 285 тисяч євро.

Про це йдеться у повідомленні посольства Німеччини в Україні, пише "DW".

За останні два роки уряд Німеччини уже надав заходам DRK в Харківській області підтримку в розмірі 2,6 мільйона євро. При реалізації своїх проектів гуманітарної допомоги DRK тісно співпрацює з партнерською організацією - Українським Червоним Хрестом.

DRK у Харківській області передовсім надає допомогу найбільш постраждалим від конфлікту внутрішньо переміщеним особам: людям похилого віку, інвалідам, самотнім матерям та багатодітним сім'ям. Загалом зазначеними заходами охоплено щонайменше 5000 осіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу екстреної допомоги обладнують GPS-навігацією

Нагадаємо, в Україні презентували перший мобільний додаток для постраждалих на війні.

Зараз ви читаєте новину «Німеччина виділить Україні 4,5 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути