пʼятниця, 11 серпня 2017 10:24

Ніч в АТО: військовий підірвався на невідомій вибухівці

Автор: 24 канал
  На Донбасі військовий підірвався на невідомому пристрої
На Донбасі військовий підірвався на невідомому пристрої

У районі проведення АТО за минулу добу бойовики зменшили кількість обстрілів. Здебільшого противник використовував стрілецьку зброю і гранатомети.

Було поранено військового. Ще один боєць підірвався на невідомому вибуховому пристрої, повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"У результаті обстрілу наш військовий отримав поранення. Один український воїн загинув внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої неподалік селища Піски", - йдеться у повідомленні.

Найбільш неспокійно наприкінці доби було на луганському напрямку. Тут бойовики двічі з великокаліберних кулеметів вели вогонь по наших опорних пунктах неподалік Станиці Луганської, а укріплення у селищі Щастя обстріляли із зенітної установки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Одесу прилетів літак із жертвами кривавого перемир'я: фото, відео

На приморському напрямку під гранатометний вогонь противника потрапили наші опорні пункти у Талаківці і Водяному.

Увечері бандити майже годину з мінометів 82-міліметрового калібру та гранатометів били по українських укріпленнях у районі Кримського. У відповідь сили АТО накрили бойовиків щільним вогнем із гранатометів.

За минулу добу незаконні збройні формування 15 разів порушили перемир'я.

Бойовики почали обстріл позицій ВСУ зі стрілецької зброї та залученням снайперів. Поранений військовослужбовець ЗСУ, який здійснював обстеження.

Зараз ви читаєте новину «Ніч в АТО: військовий підірвався на невідомій вибухівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути