вівторок, 10 липня 2018 20:19

Ніби невидимий привид: показали вражаюче знищення позицій бойовиків

Ніби невидимий привид: показали вражаюче знищення позицій бойовиків
Українські військові майстерно знищили позиції бойовиків на Донбасі. Фото: Скріншот

Військові Збройних сил України в черговий раз знищили позицію терористів "Л/ДНР" в зоні проведення Операції Об'єднаних сил.

Фонд "Повернись живим" опублікував відповідне відео відзначивши, що виглядає це так, ніби у бойовиків ходить невидимий привид. Ролик розмістили на сторінці організації в Facebook.

"Якісь неймовірні речі трапляються останнім часом на ворожих позиціях. На перший погляд здається, що невидимий людському оку привид блукає по окопах терористів, закладаючи вибухівку з електродетонаторами", - прокоментували волонтери.

У фонді зауважили, що завдяки спецобладнанню українські захисники мають можливість передбачити дії терористів.

"Але, насправді, так працює ваша допомога. Завдяки переданим технічним засобам розвідки, зокрема, камерам спостереження, безпілотним апаратам, системам прослуховування, у наших захисників є можливість знати і передбачати дії ворога. Дякуємо", - додали в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танки в дитячому садочку - житель показав будні в окупації

У прилеглій до Чорного моря акваторії навколо України Росія намагається зайняти стратегічні позиції. Також окупанти нарощують присутність військової техніки в Криму.

Зараз ви читаєте новину «Ніби невидимий привид: показали вражаюче знищення позицій бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути