вівторок, 30 січня 2018 17:45

"Ні холодно, ні жарко": Гіркін відреагував на вирок суду і необхідність виплатити $400 млн компенсацій

"Ні холодно, ні жарко": Гіркін відреагував на вирок суду і необхідність виплатити $400 млн компенсацій
Ігоря Гіркіна суд США зобов'язав сплатити 20 тисяч доларів компенсації родичам кожного загиблого в катастрофі малайзійського Boeing над Донбасом. Фото: gubernia.pskovregion.org

Колишній очільник "міноборони" ДНР Ігор Гіркін публічно заявив, що йому "ні холодно, ні жарко" від рішення американського суду. Його визнали винним у катастрофі малайзійського Boeing над Донбасом у 2014 році. Родичам загиблих зобов'язали виплатити $400 млн.

Про це Гіркін сказав в інтерв'ю російскому телеканалу, пише "112".

"Оскільки я вже мало не "терорист номер 1 у світі", чого мені боятися? Мені від цього ні холодно ні жарко, гірше не буде", - заявив бойовик.

Необхідність сплатити грошову компенсацію родичам жертв авіакатастрофи Гіркін також прокоментував.

"Я хіба проти? Якщо у мене з'являться зайві півмільярда доларів, я не проти заплатити родичам за невідомо ким збитий Boeing, мені не шкода буде допомогти людям", - сказав колишній "міністр" бойовиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Петренко про катастрофу МН-17: доказів причетності РФ більш ніж достатньо

За висновками експертів, "Boeing МН17 збили російські військові за допомогою зенітно-ракетного комплексу "Бук". Трагедія сталася 17 липня 2014 року. Загинули 298 пасажирів літака. Родичі жертв вимагають конфіскації майна Гіркіна для виплат матеріальних компенсацій.

Зараз ви читаєте новину «"Ні холодно, ні жарко": Гіркін відреагував на вирок суду і необхідність виплатити $400 млн компенсацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути