понеділок, 06 серпня 2018 14:19

Небезпечна осінь-2018 - розповіли про плани Кремля

Небезпечна осінь-2018 - розповіли про плани Кремля
Кремль планує серйозні атаки на Донбасі восени. Фото: Прямий

З вересня настане найнебезпечніший період в історії України через російську агресію.

Росія активно використовуватиме внутрішні протиріччя та слабкість України, зокрема дестабілізуючи її нападами на активістів. Таку думку в блозі на сайті "Апостроф" висловив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука.

"З одного боку накладається агресія Росії, адже у президента РФ Володимира Путіна абсолютно розв'язані руки після закінчення чемпіонату світу з футболу. З іншого боку, буде зростання популістичних настроїв у Європейському союзі, а ні для кого не секрет, що популістичні партії, як правило, ультраліві чи ультраправі, співпрацюють із Російською Федерацією", – написав він.

Крім того, заступник міністра зауважив, що одночасно в Європі "проростають проросійські настрої" і в Україні починається "звичний турбулентний період – виборчі перегони".

"На фоні всіх цих чинників ми зробили висновок, що приблизно з вересня для України настане найнебезпечніший період у нашій історії. У нас немає жодних сумнівів, що Росія активно діятиме у своїх інтересах, використовуючи наші внутрішні протиріччя і слабкість для того, щоб дестабілізувати ситуацію в країні. І одним із напрямків може бути такий комплекс дій, як напади на активістів", – зазначив Тука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кораблі НАТО не допоможуть проти агресії РФ в Азовському морі - британський полковник

Посадовець навів як приклад керованої дестабілізації - погроми таборів ромів.

"Є матеріали, де ці начебто випадкові дії насправді були керованими... Я переконаний, що низка начебто випадкових подій була зрежисована, і єдина мета – показати назовні "звіряче обличчя українського фашизму". Що й було зроблено", – підкреслив Тука.

Російська влада всі благі наміри перетворює на невиправдані людські жертви й грубі порушення законів. Тому на Росію чекає повна ізоляція від світу, і їй ніколи не вдасться стати нормальною цивілізованою країною - Бабченко.

Зараз ви читаєте новину «Небезпечна осінь-2018 - розповіли про плани Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути