вівторок, 28 лютого 2017 18:42

Не вистачає містичних тварин: волонтер показав апокаліптичні пейзажі в Пісках
16

Фото: Богдан Масляк

У мережі з'явилися фото з населеного пункту Піски Ясинуватського району Донецької області.

Їх на своїй сторінці в мережі Facebook опублікував волонтер Богдан Масляк.

"Поселення фактично зруйноване. Вам це звичайно відомо, але "вживу" це має жахливіший вигляд. Ніби картинка з гри про апокаліпсис. Мандруєш повз вщент зруйновані будинки, здалеку чути глухі удари мін об землю, постріли. Натрапляєш на зруйнований дитячий майданчик. Погляд привертає дитяча гірка на фоні спаленої машини. Тільки не вистачає містичних тварин, які вискакують з розбитих вікон, накидаються на випадково заблукавшого мандрівника та розривають його на частини.

Два роки тому все було по-іншому. Ще багато будинків були цілими, церква не така обшарпана, та й позиції зовсім інші. Було більше добровольців. Практично всюди було видно "тіні", які перебігали вулиці під свист куль", - написав Богдан Масляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Вискочив з душу голий на вулицю, коли по будинку вистрелив сепарський танк", - боєць АТО

З 2014 року в районі селища Піски тривають активні бойові дії між українськими військовослужбовцями і бойовиками так званої ДНР, через які населений пункт зазнав великих руйнувань. У ньому майже не залишилося жителів.

Бійці показали, що означає весна на передовій. Боєць-доброволець опублікував фото із затопленого окопу. Сніг почав танути, в бліндажах та окопах важко пройти, ноги постійно мокрі, розповідають бійці.

Зараз ви читаєте новину «Не вистачає містичних тварин: волонтер показав апокаліптичні пейзажі в Пісках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути