пʼятниця, 07 червня 2019 16:30

"Не могли відкрити вогонь у відповідь"- військовий розповів подробиці бою

"Не могли відкрити вогонь у відповідь"- військовий розповів подробиці бою
Офіцер полку "Азов" розповів про подробиці нічного нападу на українські позиції. Додав, що бойовики не можуть вийти з-під контролю, як вважає президент Володимир Зеленський. Фото: Styler

Офіцер "Азову" розповів подробиці нічного обстрілу їхніх позицій.

Російські бойовики дуже щільно обстрілювали українські позиції, тому у військових не було можливості відкрити вогонь у відповідь, повідомляє 24 канал.

Протибатарейна робота велась, але час був втрачений, бо не одразу отримали можливість дати відповідь. Згодом, з боку українських військових була адекватна відповідь. Але на жаль, ми маємо непоправні втрати – загинули військові "Круглий" і "Максон", – сказав прес-офіцер полку "Азов" на позивний "Нікополь".

Він розповів, що російські найманці щільно обстрілювали всі позиції, на яких перебував "Азов".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Імена та фото воїнів "Азова", які вночі загинули на Донбасі

"Нікополь" також зазначив, що бойовики не могли вийти з-під російського контролю, оскільки за це їх ліквідують російські спецпризначенці.

"Тому це повна нісенітниця. Ми бачимо ціну цим перемовинам із Росією, бо країна-агресор будь-які домовленості використовує для того, щоб покращити своє становище, і робить це за рахунок життів українських бійців", – додав прес-офіцер.

7 червня ситуація у районі проведення ООС загострилася - бойовики, порушивши Мінські домовленості, атакували українські підрозділи у районі Новолуганського із застосуванням артилерії. 2 військових загинули, ще 7 - зазнали поранення.

Артилерійські обстріли бойовиків свідчать про втрату Росією контролю над найманцями, заявив президент Володимир Зеленський.

"Кричуще порушення Мінських угод - застосування артилерії - свідчить, щонайменше, про часткову втрату управління і контролю над найманцями. Сподіваємося, що російська сторона відновить контроль над цими підрозділами", - повідомляє прес-служба глави держави.

Зараз ви читаєте новину «"Не могли відкрити вогонь у відповідь"- військовий розповів подробиці бою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути