Ексклюзиви
вівторок, 14 лютого 2017 09:58

Названо точну кількість бойовиків на Донбасі

Названо точну кількість бойовиків на Донбасі

На Донбасі знаходиться близько 36 тис. бойовиків і велика кількість техніки.

Це випливає з інфографіки, опублікованій на сторінці у Facebook координатором групи "Інформаційний опір" Дмитро Тимчук.

"Загальна чисельність і склад "1-го армійського корпусу ДНР" та "2-го АК ЛНР" на Донбасі на сьогодні за даними групи ІС" - так називається інфографіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бійці показали на відео, як зараз виглядає Широкине

У ній вказано, що на територіях самопроголошених ДНР та ЛНР знаходиться близько 36 тис. чоловік особового складу, з яких близько 3 тис. чоловік - це військовослужбовці бойових частин регулярних ЗС РФ. Що стосується техніки, то там знаходиться 380 танків, понад 1000 одиниць артилерійської зброї та 350 одиниць протиповітряної оборони.

Бойовики вночі використали проти українських бійців 82-мм міномети. Про це повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін. "Ніч пройшла не зовсім спокійно. На донецькому напрямку використовували міномети 82 міліметри, обстрілювали Авдіївку. З інших видів озброєння - стрілецької зброї, гранатометів - обстрілювали Піски та Новгородське. На маріупольському напрямку гранатомети, великокаліберні кулемети, стрілецька зброя обстрілювали Широкине та Водяне", - розповів Матюхін.

Зараз ви читаєте новину «Названо точну кількість бойовиків на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути