понеділок, 20 липня 2020 22:40

Назвали кількість ліквідованих бойовиків за тиждень

Назвали кількість ліквідованих бойовиків за тиждень
Ліквідували 11 бойовиків. Фото: facebook.com/pressjfo.news

За минулий тиждень втрати бойовиків склали 11 осіб.

Поранення та травмування зазнали 14 осіб, повідомляє штаб ООС.

Військовим минулого тижня вдалось знищити ворожий квадрокоптер.

"Варто зазначити, що підрозділи збройних формувань РФ на Донбасі мають проблему з комплектацією особовим складом. Кремлівські ватажки не розуміють, що вони не мають довіри та авторитету у місцевого населення. Окупанти вселяють в мешканців тимчасово окупованих територій тільки страх і викликають до себе злість і ненависть. Це підтверджується багатьма випадками", - йдеться в повідомленні розвідки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воїни ЗСУ "насипали" бойовикам

Для поповнення своїх банд окупанти використовують погрози та змушують укладати контракти з незаконними і злочинними збройними формуваннями.

"Не дивлячись на такі крайності та спроби, доукомплектування особовим складом з'єднань та частин окупантів продовжується за рахунок найманців з РФ", - йдеться в повідомлені.

У бойовиків спостерігається дуже низький морально-психологічний стан. Стаються самогубства та дезертирство особового складу.

Бійці 93-ї ОМБр "Холодний Яр" вдарили по російських позиціях. Відео оприлюднив волонтер Юрій Москаленко на своїй сторінці у Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Назвали кількість ліквідованих бойовиків за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути