субота, 05 травня 2018 11:22

Назвали число загиблих від мін мирних жителів на Донбасі

Назвали число загиблих від мін мирних жителів на Донбасі
Загиблі від мін на Донбасі: назвали число померлих Фото: hvylya.net

З травня 2014 року по березень 2018 року на підконтрольній Україні території Донбасу від мін та вибухонебезпечних залишків війни загинули щонайменше 355 цивільних осіб, ще 1456 зазнали порань

Ці дані зібрані мекторами МТОТ у Донецькій та Луганській областях.

У Донецькій області зафіксовано 178 загиблих та 1108 поранених, у Луганській області кількість загиблих сягнула 177 осіб, поранених - 348.

"Дані не є вичерпними, оскільки враховують лише підтверджені випадки нанесення шкоди здоров'ю чи життю громадян і можуть бути переглянуті у бік збільшення у разі надходження нової інформації", - зазначають у міністерстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Війна на Донбасі ще не почалася" - екс-спікер АТО

Підрахувати кількість загиблих і поранених від вибухів мін на окупованих території Донбасу наразі не видається можливим.

3 травня у невизнаній ДНР пройшла репетиція параду 9 травня.

У цьому році збільшено кількість парадних розрахунків і техніки, і на 70% оновлена форма одягу учасників параду. У параді візьмуть участь понад 1500 "військовослужбовців" і понад 70 одиниць техніки.

Зараз ви читаєте новину «Назвали число загиблих від мін мирних жителів на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути