вівторок, 31 січня 2017 14:59

Наші військові відбили бойовиків та зайняли їх позиції

Наші військові відбили бойовиків та зайняли їх позиції

По Авдіївці випустили 160 "Градів" за ніч. Про це у своєму Facebook розповів журналіст Роман Бочкала.

"Били не по одній-дві ракети, як уже стало звичним, а повним боєкомплектом. "Як 2014 року. Згадуємо Зеленопілля. Інший мій співрозмовник, який в Авдіївці вже другий рік, сказав - "такого на моїй пам'яті ще не було". Б'ють нещадно. Дві міни розірвалися біля лікарні, в гуртожитку висипало вікна вибуховою хвилею. Промка вся здригається", - пише Бочкала.

Журналіст розповів, що в результаті наступальних дій, вдалося закріпитися під Спартаком і перейти на донецьку трасу в районі Царського села.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авдіївка зараз: волонтер розповіла про евакуацію

"Тепер, кажуть бійці, головне, щоб не наказали відійти. Таке вже бувало. Взяли реально багато нових місць. Слава бійцям 72-ї бригади ЗСУ. 54-та теж красені - приймають бої на Світлодарській дузі. І в Кримському знову жарко - повідомляють добровольці. Режим "тиші" сепари більше не визнають. Мінськ відкинутий на нульову стадію. Власне, що й треба було довести. Тримаємося", - пише журналіст

Чотири польові кухні, намети та дрова для обігріву віддали бійці 72-ї окремої механізованої бригади до замерзаючої Авдіївки.
Зараз ви читаєте новину «Наші військові відбили бойовиків та зайняли їх позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути