Ексклюзиви
четвер, 16 лютого 2017 09:27

Наші бійці захопили в полон трьох терористів

Наші бійці захопили в полон трьох терористів

Поблизу Авдіївки захоплено в полон 28-річного бойовика підрозділу "Схід". Під час атаки бойовиків ДНР українські військові захопили трьох терористів. Про це повідомляє "Українська правда", посилаючись на власні джерела в СБУ.

Двоє з бойовиків від отриманих в бою поранень незабаром померли. Того, хто залишився живий, допитують працівники спецслужби. Відомо, що він родом з Макіївки, а в "Сході" був оператором установки протитанкових керованих ракет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ресторани та дорогі бутики - як живе терорестична еліта

Як правило, після тривалої процедури українська сторона передає полонених бойовикам, обмінюючи їх на незаконно утримуваних українських військовослужбовців. З вересня минулого року Росія, ЛНР та ДНР фактично заблокували подібні обміни.

За минулу добу на Донбасі зафіксували 49 обстрілів. Один український військовий загинув, четверо отримали поранення та травми.

Зараз ви читаєте новину «Наші бійці захопили в полон трьох терористів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути