понеділок, 31 серпня 2020 09:46

Нардеп не довіз "гречку" виборцям

У Луганській області поліція затримала фуру з цукром, який збиралися роздавати виборцям від імені народного депутата-мажоритарника з групи "Довіра" Сергія Шахова. Про це повідомляє громадянська мережа "Опора".

Фуру правоохоронці затримали 28 серпня. Шахов представляє партію "Наш край".

 
 

У місцевих Telegram-каналах повідомляють, що поліція проводить масштабну спецоперацію на складах благодійного фонду Шахова. Затримано декілька фур із цукром. Зазначається, що скоріш за все, "є рішення розібратися із шахівською "сіткою" відносно підкупу виборців".

В управлінні Національної поліції повідомили про кримінальне провадження за двома статтями - готування до злочину та підкуп виборця.

За процесуальним керівництвом прокуратури на Луганщині ведуть слідчі дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОПЗЖ запустили "гречку": бісквіти з шампанським

На Харківщині відбувся концерт із піаром представника партії "Слуга народу". Під час концерту проводили лотерею, де розігрували свиней, кролів, телефони і телевізор.

Місцеві вибори заплановані на 25 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Нардеп не довіз "гречку" виборцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути