середа, 07 квітня 2021 08:14

Напруга зростає по всій лінії фронту. Російські окупанти обстріляли українські позиції 14 разів

Напруга зростає по всій лінії фронту. Російські окупанти  обстріляли українські позиції 14 разів
Українські військовослужбовці контролюють ситуацію в районі проведення операції Об'єднаних сил та дотримуються режиму припинення вогню. Фото: facebook.com/pressjfo.news

Протягом минулої доби, 6 квітня, в районі проведення операції Об'єднаних сил збройні формування Російської Федерації 14 разів порушили режим припинення вогню.

Внаслідок ворожих обстрілів, один український воїн отримав поранення, несумісні з життям. Ще один один військовослужбовець загинув внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої. Про це повідомили в штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський на цьому тижні відвідає Донбас - ЗМІ

Зазначається, що неподалік Невельського противник відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів та станкових протитанкових гранатометів. Біля Пісків та Опитного - із мінометів 82-го та 120-го калібру, а також з великокаліберних кулеметів, стрілецької зброї автоматичних станкових та ручних протитанкових гранатометів. Поблизу Авдіївки, Новоселівки Другої, Кам'янки та Гнутового російсько-окупаційні війська застосовували стрілецьку зброю, автоматичні станкові та станкові протитанкові гранатомети.

Біля селища Новгородське гатили з мінометів калібру 82 мм, великокаліберних кулеметів та ручних протитанкових гранатометів, а неподалік Золотого-4 та Шумів – з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. Поблизу Новотошківського ворог застосовував стрілецьку зброю.

"На обстріл російсько-окупаційних військ наші захисники відкривали вогонь у відповідь", - кажуть в штабі.

Станом на ранок 7 квітня обстрілів з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

6 квітня на фронті загинули двоє українських військових - Володимир Шпак та Максим Стеблянко. Старший лейтенант Володимир Шпак загинув під час обстрілу. Він отримав осколкове поранення, несумісне з життям. 23-річний Максим Стеблянко отримав поранення, не сумісні з життям, у наслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої.

Зараз ви читаєте новину «Напруга зростає по всій лінії фронту. Російські окупанти обстріляли українські позиції 14 разів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути