субота, 01 квітня 2017 11:47

Напередодні оголошеного "режиму тиші" бойовики застосовували важке озброєння

Напередодні оголошеного "режиму тиші" бойовики застосовували важке озброєння
За добу поранили 10 воїнів АТО. Фото: 112.ua

Бойовики 94 рази обстріляли позиції Збройних сил України 31 березня. Застосовували переважно заборонене Мінськими домовленостями важке озброєння. Повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Епіцентром використання важкого озброєння став учора Маріупольський напрямок. З РСЗВ "Град-П", артилерійських систем калібру 122мм, мінометів калібру 120мм та 82мм російсько-терористичні підрозділи накривали позиції поблизу Водяного та Гнутового. Зі 122мм артсистем, мінометів калібру 120мм ворог відкривав вогонь по захисниках Широкиного, Павлополя та Красногорівки. Проти морпіхів у Широкиному противник застосував ЗУ-23-2 та озброєння БМП, а оборонців Березового обстрілював з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів. По захисниках Талаківки ворог бив з міномету калібру 120мм", - повідомляють у штабі АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко підняв грошові виплати бійцям АТО

Найбільше обстрілів помітили на Донецькому напрямку. Поблизу Авдіївки та Верхньоторецького діяли снайпери ворога. За добу поранили десятьох воїнів АТО.

Спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співпраці в Європі зафіксувала на Донбасі 1200 вибухів. Про це повідомила у своєму звіті.

На Донбасі оголошується з 1 квітня режим тиші. Такими були домовленості Тристоронньої контактної групи з врегулювання конфлікту на сході України.

Режим припинення вогню запропонувала українська сторона.

Зараз ви читаєте новину «Напередодні оголошеного "режиму тиші" бойовики застосовували важке озброєння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути