Ексклюзиви
четвер, 04 січня 2018 12:02

"Одягли мішок на голову" - розповіли подробиці про викраденого в Росії бійця

"Одягли мішок на голову" - розповіли подробиці про викраденого в Росії бійця
Ветерана АТО Олега Негоду затримали у Москві на залізничному вокзалі чоловіки в цивільному. Показали посвідчення спецслужб.

Затриманий у Росії ветеран АТО Олег Негода повернувся в Україну.

Про це повідомляє УНН.

"Олега відвезли з мішком на голові в якусь установу, де тримали кілька днів. Не били, давали їжу, навіть двічі надавали мобільний телефон, щоб затриманий міг зателефонувати знайомим і близьким. 2 січня близько 10 ранку, надівши на очі мішок, відвезли на вокзал, при цьому повернули гроші, мобільний телефон, золотий ланцюжок та каблучку",- розповів знайомий Олега Негоди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Москві затримали учасника АТО

Ветерана АТО затримали 25 грудня 2017 року на Київському залізничному вокзалі в Москві через 4 хвилини після виходу з поїзда Кишинів - Москва. До нього підійшли двоє людей у цивільному, показали посвідчення і наказали йти за ними. До Росії Олег Негода приїхав, аби провідати сестру.

В СБУ підтвердили інформацію про затримання учасника АТО в Москві. Додали, що російські правоохоронці намагаються втягувати українських громадян у протиправну діяльність.

Зараз ви читаєте новину «"Одягли мішок на голову" - розповіли подробиці про викраденого в Росії бійця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути