середа, 22 лютого 2017 11:28

На українських командирів можуть відкрити "полювання" - Тимчук

На українських командирів можуть відкрити "полювання" - Тимчук
Росіяни відмінно екіпіровані, дисципліновані, на передовій "працюють" наїздами.

На кількох ділянках фронту на Донбасі зафіксували появу розвідувальних підрозділів спецназу головного розвідувального управління генштабу Росії.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав координатор групи "Інформаційний спротив", депутат від "Народного фронту" Дмитро Тимчук.

"Одразу на декількох ділянках лінії фронту відзначають появу розвідпідрозділів по 20-25 осіб спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ. Вони розбиті на диверсійні групи по 5-6 осіб. Йдеться про ділянки від Старогнатівки до Докучаєвська, в районі Тельманового, напроти Невельського, на лівому фланзі Світлодарської дуги від Троїцького до Розсадок", — повідомив він.

Росіяни відмінно екіпіровані, дисципліновані, на передовій "працюють" наїздами. Приховують обличчя, ніяких відзнак, один одного називають винятково на позивні чи номери.

Тимчук застеріг про ймовірні диверсії проти підрозділів ЗСУ на передньому краї і в тактичному тилу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найважча ніч за місяць: "Град-П" і танки атакували позиції сил АТО

"Особливою увагою цих груп користуватимуться контрольні пункти і пункти управління українських військ, склади боєприпасів і ПММ, базові табори, стоянки бойової техніки, можливе "полювання" на окремих військових начальників сил АТО", - додав він.

Найближчим часом очікують прибуття нового підрозділу "козачків" у ДНР.

Зараз ви читаєте новину «На українських командирів можуть відкрити "полювання" - Тимчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути