середа, 22 лютого 2017 08:28

Найважча ніч за місяць: "Град-П" і танки атакували позиції сил АТО

Найважча ніч за місяць: "Град-П" і танки атакували позиції сил АТО
Фото: vlasno.info

За ніч противник 14 разів відкривав вогонь. У районі Водяного застосував реактивні системи "Град-П".

Про це повідомив речник штабу АТО Леонід Матюхін.

"Ніч була найскладніша за принаймні останній місяць. Спочатку окупанти били лише з гранатометів і стрілецької зброї. На ранок відкрили вогонь по наших позиціях у районі Водяного, що на маріупольському напрямку, із реактивних систем "Град-Партизан". Випустили три снаряди. Також використовували 122-міліметрову артилерію, 82-міліметрові міномети по Водяному. По Широкиному гатили зі 122-міліметрової артилерії, гранатометів. Із менших калібрів - по Гнутовому, Павлополю. На донецькому напрямку було спокійніше. Із гранатометів обстрілювали Авдіївку, зі стрілецької зброї - Опитне", - поінформував Матюхін.

За минулу добу на Донбасі зафіксували 59 обстрілів. Поранили українського військового.

На маріупольському напрямку зі 120- та 82-міліметрових мінометів окупанти обстрілювали Широкине та Водяне. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Гнутове, Талаківку, Водяне, Павлопіль. По Тарамчуку та Широкиному вели вогонь БМП противника.

На донецькому напрямку – зі 120- та 82-міліметрових мінометів загарбники обстріляли Авдіївку, Луганське та Опитне, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї – Луганське, Зайцеве та Кам'янку. По Кам'янці вогонь вів також снайпер. По Авдіївці – танк.

На луганському напрямку з 82-міліметрових мінометів обстріляли Катеринівку та Новоолександрівку. З гранатометів – Станицю Луганську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Страшні кадри розбомбленого Донецького аеропорту

Напередодні на Донбас із Росії зайшла колона з "гуманітарним вантажем". Вона стала 60-ю з серпня 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «Найважча ніч за місяць: "Град-П" і танки атакували позиції сил АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути