неділя, 19 серпня 2018 09:26

На Спаса в боях на Донбасі загинули двоє українських воїнів

На Спаса в боях на Донбасі загинули двоє українських воїнів
Противник 43 рази відкривав вогонь по позиціях українських військових в зоні АТО минулої доби. Фото: Апостроф

Противник 43 рази відкривав вогонь по позиціях українських військових в зоні АТО минулої доби.

У результаті обстрілів двоє бійців загинули, ще двоє дістали поранення, повідомили в прес-службі центру операції Об'єднаних сил.

"Ворог вів прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а на окремих напрямках – із озброєння БМП. Також використовував міномети калібром 120 та 82 мм", – сказали в центрі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Іловайська трагедія: оприлюднили секретні розпорядження військових

Обстріли зафіксували в районі Кримського, Новотошківського, Кряківки, Золотого, Попасної, Новоолександрівки, Південного, Авдіївки, Мар'їнки, Новотроїцького, Верхньоторецького, Пісків, Чермалика, Водяного, Гнутового, Лебединського, Павлополя і Широкиного.

Окрім того, чотири рази бойовики відкривали вогонь по українських позиціях у районі населених пунктів Катеринівка, Павлопіль, Водяне та Широкине. Протягом доби ліквідували двох бойовиків, ще шістьох поранено.

Бойовики ДНР взяли у полон трьох офіцерів ЗСУ. Українські військові 17 серпня 2014 року намагалися домовитися з терористами про звільнення полонених волонтерів.

Зараз ви читаєте новину «На Спаса в боях на Донбасі загинули двоє українських воїнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути