середа, 15 липня 2020 12:32

На окуповану Донеччину таємно заїхав ескорт у супроводі російської військової техніки

На окуповану Донеччину таємно заїхав ескорт у супроводі російської військової техніки
На окуповану Донеччину заїхав таємничий російський ескорт . Фото: osce.org

Колона з трьох транспортних засобів у супроводі військової вантажівки приховано переміщалася від російського кордону дорогою на окупованій частині Донецької області в ніч на 11 липня.

Як повідомляють у щоденному звіті СММ ОБСЄ від 14 липня, безпілотник спостерігачів зафіксував три позашляховики (або мініфургони) і вантажівку військового типу, що прямувала за ними, в 3 км від українсько-російського кордону — неподалік від с. Манич Амвросіївського району (підконтрольне бойовикам).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закон про особливий статус Донбасу можуть змінити восени

"Транспортні засоби їхали в південно-західному напрямку вночі ґрунтовою дорогою в районі, де немає міжнародних пунктів пропуску. Провівши позашляховики до прикордонного селища Успенка, військова вантажівка рушила у зворотному напрямку", - йдеться в повідомленні.

Раніше спостерігачі СММ ОБСЄ під час спостережного польоту БПЛА зафіксували поблизу непідконтрольного уряду України сел. Лутугине Луганської області 11 танків Т-64, а також 152-міліметрову самохідну гаубицю 2С5 "Гіацинт С". Тим самим місія вчергове зафіксувала порушення бойовиками лінії відведення озброєння.

Зараз ви читаєте новину «На окуповану Донеччину таємно заїхав ескорт у супроводі російської військової техніки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути