неділя, 11 червня 2017 18:57

На Луганському напрямку ситуація найнапруженіша - штаб АТО

На Луганському напрямку ситуація найнапруженіша - штаб АТО
З початку доби бойовики 28 разів відкривали вогонь по підрозділах Збройних сил України. Фото: Cxid.info

З початку доби бойовики 28 разів відкривали вогонь по підрозділах Збройних сил України.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Приморський напрямок. Тут противник ще на світанку з систем ствольної артилерії калібру 122 мм бив по укріпленнях в районі Павлополя, а біля Гнутового використовував міномети калібру 120 мм. Окрім того, бандформування обстрілювали позиції українських захисників в районі Талаківки та Водяного зі стрілецької зброї, гранатометів та озброєння БМП", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нацгвардійці затримали трьох бойовиків у зоні АТО

Як зазначається, на Донецькому напрямку незаконні збройні формування ще на початку доби здійснили декілька обстрілів позицій у південному та східному передмісті Авдіївки з 82-мм мінометів та піхотного озброєння. А вранці бойовики випустили понад десяток мін зі 120-мм мінометів по опорних пунктах українських воїнів неподалік Верхньоторецького.

Луганський напрямок. На цій частині фронту сьогодні ситуація найнапруженіша. Під вогнем противника знову опинились позиції, розташовані в районі Бахмутської траси. Зокрема, поблизу Кримського та Новотошківського загарбники неодноразово обстрілювали військовослужбовців Збройних сил України зі 120-мм мінометів, ствольної артилерії калібру 152 мм та гранатометів.

Ситуація в зоні АТО залишається напруженою. Вчора ввечері бойовики активніше використовували артилерію. Зокрема, ті системи, застосування яких заборонене Мінськими угодами. По українських позиціях били 73 рази.

Зараз ви читаєте новину «На Луганському напрямку ситуація найнапруженіша - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути