Ексклюзиви
вівторок, 26 листопада 2019 16:21

На Київщині розбився військовий

На Київщині розбився військовий
Чоловік народився у 1987 році. Фото: Укрінформ

Із поїзда в Київській області випав старший солдат, який їхав на службу в зону проведення операції Об'єднаних сил.

Від падіння отримав черепно-мозкову травму забій головного мозку ІІ ступеня, перелом основи черепа, закритий перелом кісток лівої гомілки, кома ІІ ступеня, пише пресслужба військової прокуратури Центрального регіону України.

Його каретою швидкої допомоги доставили до Білоцерківського військового госпіталю, де він помер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 22-річний поранений боєць вийшов з коми

"Військова прокуратура Білоцерківського гарнізону здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом загибелі старшого солдата, який випав з потяга. Встановлено, що військовослужбовець 10-ї гірсько-штурмової бригади рухався у складі підрозділу ешелоном в зону проведення ООС. Потерпілий був виявлений 18 листопада на залізничному полотні поблизу ст. Сухоліси Білоцерківського району Київської області", - йдеться у повідомленні.

У Донецькій і Луганській областях тривають роботи з пошуку зниклих безвісти. Про це йшлося під час засідання робочої групи з питань зниклих безвісти на Донбасі та військових і цивільних заручників.

Протягом 2019 року проведено 13 ексгумацій тіл. Ідентифіковано особи шести громадян, повідомив представник управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ Михайло Котелевський.

Зараз ви читаєте новину «На Київщині розбився військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути