Ексклюзиви
середа, 26 червня 2019 08:55

На фронті минула доба була "гарячою": поранені семеро українських воїнів

На фронті минула доба була "гарячою": поранені семеро українських воїнів
На Донбасі поранили семеро українських військових. Фото: 112.ua

Протягом минулої доби в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 32 рази порушили режим припинення вогню.

П'ять разів застосували заборонену зброю, повідомляє прес-центр ООС.

Поблизу Лебединського бойовики тричі обстрілювали українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Неподалік Авдіївки бойовики обстрілювали тричі з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Біля Мар'їнки терористи стріляли з мінометів калібру 120 мм та автоматичних гранатометів.

Околиці Опитного двічі обстріляли з мінометів калібру 120 та 82 мм, озброєння БМП та великокаліберних кулеметів. В районі Водяного вели вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Обстріляні й позиції поблизу Новотроїцького з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Життя завмерло: залізниця на Донбасі іржавіє просто неба

В районі Невельського терористи стріляли з великокаліберного кулемету. Неподалік Талаківки - зі стрілецької зброї. Біля Широкиного українські позиції обстрілювали з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, а неподалік Богданівки - з великокаліберних кулеметів.

Крім того, терористи вели вогонь поблизу Шумів з гранатометів різних систем та великокаліберного кулемету. Неподалік Південного бойовики тричі відкривали вогонь з 82 мм мінометів, гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

В районі Кримського українські позиції чотири рази обстріляли з міномету калібру 120 мм, гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. В районі Новолуганського терористи тричі гатили з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Околиці Травневого обстріляли з гранатометів різних систем, великокаліберного кулемету та стрілецької зброї. В районі Зайцевого бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Минулої доби п'ятеро українських військовослужбовців отримали поранення, ще двоє - бойове травмування.

Поранили двох окупантів.

Від початку поточної доби бойовики вже дев'ять разів обстріляли позиції українських військових.

На Донбасі українські військові продовжують знищувати бойовиків. Тож "бригада 200" поповнилася двома зрадниками України та одним росіянином.

Зараз ви читаєте новину «На фронті минула доба була "гарячою": поранені семеро українських воїнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути