четвер, 11 травня 2017 03:28

На фотовиставці показали штурм Іловайська

На фотовиставці показали штурм Іловайська

У Народному домі міста Добромиль Старосамбірського району на Львівщині відкрили виставку "Іловайськ-2014". Експозиція діятиме до 14 травня, повідомляє ZIK.

Експозицію складають унікальні фотографії фотокореспондентів Олександра Гладєлєва, Максима Дондюка, Максима Левіна та Маркіяна Лисейка.

"Фотографії – це свідоцтва подій першого штурму Іловайська 10 серпня. Це просування батальйону "Донбас" до села Осиково 14 серпня. Зафіксовані подальші трагічні бої, спроба прориву наших військ", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії розгромили виставку дитячих малюнків про Донбас

На світлинах зображені унікальні епізоди героїзму захисників територіальної цілісності України.

4 серпня у Львові відкрилась благодійна виставка картин бійців АТО "Мандрівки творчої криївки. Творчі кілометри". Експозицію складають 98 картин, авторами яких стали бійці АТО з усієї країни. Всі твори намальовані в рамках проведення реабілітаційних проектів для військових "Творча криївка". Відвідувачі виставки мають змогу придбати картини на благодійному аукціоні. Кошти від продажу спрямують на майбутню діяльність ініціативи.

Зараз ви читаєте новину «На фотовиставці показали штурм Іловайська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути