четвер, 23 лютого 2017 01:42

На Донеччині зупинилася теплова електростанція

На Донеччині зупинилася теплова електростанція
Фото: СКМ

На Донеччині зупинилася Миронівська ТЕС. Про це повідомляє ОстроВ з посиланням на департамент з корпоративних комунікацій ДТЕК.

Причиною стало блокування постачання антрацитового вугілля з шахт Донбасу. Його на електростанції залишилося лише 10 тис. тонн.

"Електростанція припинила виробляти електроенергію і, головне, тепло для селища Миронівський. Зараз енергетики виконують термінові роботи по включенню в мережу резервного котла", - йдеться в повідомленні департаменту з корпоративних комунікацій ДТЕК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Активісти не пропускають вагони з вугіллям для вітчизняних електростанцій

Для надійної роботи Миронівської ТЕС взимку необхідна одночасна робота щонайменше двох окремих котлів. Щоб у разі аварійної ситуації на одному, другий котел зміг утримати станцію.

На Миронівській ТЕС використовували різні котли зі спалювання вугілля антрацитової і газової марок.

Єнакіївський металургійний завод і ПАТ "Краснодонвугілля", що входять у групу "Метінвест" та розташовані на тимчасово не підконтрольній Україні території, зупинили виробництво через воєнні дії і блокаду залізничного сполучення в зоні АТО.

Зараз ви читаєте новину «На Донеччині зупинилася теплова електростанція». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути