середа, 15 листопада 2017 08:49

На Донбасі лупили "Гради" і танки: є поранені

На Донбасі лупили "Гради" і танки: є поранені
Фото: nahnews.org

У зоні проведення АТО за минулу добу були поранені двоє українських бійців. Бойовики застосовують "Гради" та великокаліберну артилерію.

Про це повідомив речник прес-центру штабу АТО Василь Лабай.

"Попри певне зменшення кількості обстрілів вимушений констатувати, що бойовики все частіше застосовують артилерію та інші заборонені Мінськими домовленостями зразки озброєння. Минулої доби близько 10 збройних провокацій були здійснені з використанням реактивних систем залпового вогню, ствольної артилерії, мінометів та танка", - повідомив Лабай.

За його інформацією, ворог обстрілює прифронтові населені пункти, через що страждає мирне населення.

"Увечері близько 20-ї години противник вів вогонь із "Градів" та ствольної артилерії 152-го калібру по оборонцях Зайцевого. Обстріл тривав близько двох годин. Було випущено майже 100 снарядів. Внаслідок цих обстрілів один із боєприпасів влучив у помешкання місцевих жителів", - розповів представник штабу АТО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи погрожують зробити з миротворців ООН "вантаж 200"

Керівництво армії Російської Федерації відправило на території Луганської та Донецької областей чергову порцію солдатів внутрішніх військ МВС. За місяць перебування на Донбасі їм платять 150-200 тис. руб. (60-80 тис. грн).

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі лупили "Гради" і танки: є поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути