Ексклюзиви
вівторок, 14 листопада 2017 13:02

На Донбас відправили нову порцію росіян - фотодокази
7

Керівництво армії Російської Федерації продовжує постачати бойовиків на окуповані території Донбасу.

Солдатів внутрішніх військ МВС відправили воювати на території Луганської та Донецької областей. Про це інформує сайт розслідувань "Стоп терор".

За словами координатора проекту Семена Кабакаєва, російські найманці за місяць перебування на Донбасі отримують150-200 тис. руб. (60-80 тис. грн).

"Вкотре Росія відправляє підрозділи силовиків на окуповані території України. Нова ротація, нові кадрові службовці силових відомств РФ. Цього разу МВС", - написав Кабакаєв на своїй сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "ДНР - геморой у дупі імперії" - найбільшого критика терористів тримають "на підвалі"

У разі потрапляння таких "військовослужбовців" у полон, дуже складно довести їхню причетність до регулярних російських військ.

"Деякі військовослужбовці обмежуються тим, що підчищають фотоальбоми, які доводять їхню причетність до злочинів, залишаючи лише кілька знімків", - йдеться у повідомленні.

Групі розслідувань вдалося викрити росіянина Володимира Жилкіна, який проходив службу у внутрішніх військах МВС РФ, а потім відправився на Донбас.

За словами координатора проекту Семена Кабакаєва, російські найманці за місяць перебування на Донбасі отримують150-200 тисяч рублів.
Фото: Стоп терор
Особливо примітно, що деякі військовослужбовці обмежуються тим, що підчищають фотоальбоми, які доводять їх причетність до злочинів, залишаючи лише кілька фотографій.
Вдалося викрити росіянина Володимира Жилкіна, який проходив службу в одній з частин Внутрішніх військ МВС РФ.
Солдатів внутрішніх військ МВС відправили воювати на території Луганської та Донецької областей.
Керівництво армії Російської Федерації продовжує постачати бойовиків на окуповані території Донбасу.

Керівництво російсько-окупаційних військ намагається приховати свою діяльність на території окупованого Донбасу. З Макіївки пішов "конвой" із документацією, цінним обладнанням та матеріалами, що може довести присутність РФ на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «На Донбас відправили нову порцію росіян - фотодокази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути