неділя, 01 вересня 2019 22:08

На Донбасі затримали шістьох учасників незаконних збройних формувань

На Донбасі затримали шістьох учасників незаконних збройних формувань
На Донбасі затримали 6 окупантів. Фото: Сегодня

Під час перевірки документів 1 вересня при спробі перетину блокпостів розташованих поблизу Маріуполя, військовослужбовці Національної гвардії України затримали 2 жінок і 4 чоловіків, мешканців Донецької та Луганської областей, причетних до незаконних збройних формувань.

Вказані особи намагалися перетнути блокпости як власним транспортом, так і рейсовими автобусами, повідомили у пресцентрі ООС.

Всіх правопорушників було передано працівникам Національної поліції України

За минулий тиждень, під час виконання спеціально-бойових завдань на блокпостах в районі проведення операції Об'єднаних сил, гвардійцями було затримано 10 осіб, які вчинили адміністративні правопорушення, 9 – кримінальні правопорушення, а також 9 – причетних до незаконних збройних формувань та громадянина, який намагався перевезти з собою медичні препарати наркотичного походження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обговорили Донбас та співпрацю: Зеленський зустрівся із очільниками європейських держав

Нагадаємо, з 1 вересня Контрольні пункти в'їзду-виїзду (КПВВ) на лінії розмежування на Донбасі переходять на осінній режим роботи. Людей пропускатимуть із 7:00 до 18:30.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі затримали шістьох учасників незаконних збройних формувань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути