Ексклюзиви
неділя, 16 серпня 2020 09:16

На Донбасі затихли бойовики: що кажуть у штабі ООС

На Донбасі затихли бойовики: що кажуть у штабі ООС
Фото: ООС/Facebook. Фото: ООС/Facebook

15 серпня російсько-окупаційні війська не порушували режим припинення вогню на Донбасі. Тиші дотримувалися і зранку 16 серпня.

"На усіх ділянках відповідальності українських підрозділів обстрілів з боку противника не зафіксовано. Військовослужбовці Об'єднаних сил й надалі дотримуються умов припинення вогню та готові реагувати на будь-які дії з ворожої сторони", – зазначають у штабі Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський окупант на Донбасі продовжує стріляти і окопується у бік українських підрозділів

У штабі зазначили, що захисники України повністю контролюють ситуацію в районі проведення операції. Бійці не втрачають пильності та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки.

З 27 липня, початку перемир'я на Донбасі, Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ нарахувала 262 порушення. Зафіксували 46 вибухів, 2 снаряди в польоті, 3 освітлювальних ракети і 211 черг і пострілів.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі затихли бойовики: що кажуть у штабі ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути