Ексклюзиви
четвер, 21 травня 2020 07:24

На Донбасі загострення: повідомили тривожні новини

На Донбасі загострення: повідомили тривожні новини
За минулу добу збройні формування Російської Федерації 18 разів порушили режим припинення вогню. І отримали адекватну відповідь від воїнів ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

За минулу добу на Донбасі збройні формування Російської Федерації 18 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення.

Підрозділи ОС прицільним вогнем по позиціях загарбників подавили їх збройну активність. За даними розвідки, 20 травня українські військовослужбовці знищили одного російського окупанта та щонайменше двох поранили, повідомили в штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загинув командир батальйону "Луганськ-1"

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібрів 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї неподалік Павлополя, Пісків, двічі поруч Кам'янки та Старогнатівки, а також біля Богданівки, Мар'їнки, Оріхового, Новоолександрівки, Шумів, Кримського. По околицях Красногорівки окупанти випустили 20 мін 120-го калібру", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби неподалік Богданівки противник вів вогонь зі стрілецької зброї. Внаслідок ворожого обстрілу один український воїн отримав поранення.

На Донбасі бойовики обстріляли житлові будинки в місті Красногорівка. За підтвердженою інформацією української сторони СЦКК було суттєво пошкоджено три приватних будинки місцевих мешканців. Також постраждали господарські будівлі.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загострення: повідомили тривожні новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути