Ексклюзиви
неділя, 26 вересня 2021 18:02

На Донбасі загинув український військовий

На Донбасі загинув український військовий
Чоловік підірвався на вибуховому пристрої. Фото: "Слово і Діло"

В районі проведення ООС загинув український військовий.

Він підірвався на вибуховому пристрої. Ще один воїн отримав поранення, повідомляє пресцентр ООС.

"Внаслідок підриву на ворожому невідомому пристрої один військовослужбовець Об'єднаних сил дістав поранення несумісне з життям, один захисник дістав вогнепальне осколкове поранення. Після надання першої медичної допомоги воїна транспортували до лікувального закладу. Стан його здоров'я – середньої важкості", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У Медісон-сквер постріли чути не так гучно, як в Авдіївській "промці" - найцікавіше з виступу Зеленського в ООН

Усього окупанти за добу здійснили три порушення режиму припинення вогню. Українські військовослужбовці відкрили вогонь у відповідь та змусили припинити вогневу активність.

Упродовж минулої доби, 25 вересня, ситуація в районі проведення операції "Об'єднаних сил" залишалася контрольованою. Інтенсивність бойових дій на лінії зіткнення, порівняно з попередньою добою, знизилась.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув український військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути