субота, 30 червня 2018 10:22

На Донбасі загинув 48-річний Геннадій Нємцов

Автор: apostrophe.ua
  Загинув 48-річний військовий Геннадій Нємцов
Загинув 48-річний військовий Геннадій Нємцов

Від вогнепальних поранень загинув старший сержант 72-ї ОМБр 48-річний Геннадій Нємцов.

Це сталося 28 червня під час обстрілів позицій ЗСУ біля Світлодарської дуги, повідомляє chmr.gov.ua.

Геннадій Нємцов народився 9 лютого 1969 року у Черкасах. До Збройних сил пішов у шостій хвилі мобілізації в липні 2015-го. На той час його син-контрактник був в АТО уже майже рік, тож батько не вагався.

"Їду із задоволенням. Синові 24 роки, і він вже рік там перебуває. Служить за контрактом. Мене не відмовляв – навпаки, пишається вчинком батька. А от дружина та донька переживають. Однак як би там не було, я вважаю, що мушу бути там", – розповідав Нємцов-старший черкаським журналістам 14 липня 2015-го, вирушаючи в навчальний центр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поранено 2 військових: повідомили останні новини з Донбасу

Згодом Геннадій Євгенійович продовжив службу в ЗСУ за контрактом. У загиблого залишилися дружина та двоє дітей, син і донька.

Похорони військового заплановані на понеділок 2 липня.

Упродовж доби 28 червня в районі проведення операції Об'єднаних сил загинули чотири українські захисники. Зокрема, один військовий загинув і ще одного поранили біля Світлодарська та Новозванівки під час гранатометного обстрілу позицій. Один захисник отримав несумісні з життям поранення біля Авдіївки. На донецькому напрямку ворог обстрілював позиції ЗСУ також у районі Мар'їнки, Верхньоторецького.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув 48-річний Геннадій Нємцов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути