субота, 30 червня 2018 09:55

Поранено 2 військових: повідомили останні новини з Донбасу

 

Упродовж минулої доби, 29 червня, в районі проведення ООС бойовики 34 рази обстріляли українські позиції. Двоє українських військових поранені.

Про це повідомила прес-служба ООС у Facebook.

На Луганському напрямку противник обстріляв із танку захисників Новотошківського. Із гранатометів, великокаліберних кулеметів цілили у наші позиції у районі Кримського.

Ввечері у районі Світлодарської дуги російські окупаційні війська проти захисників Світлодарська, Новозванівки та Травневого застосовували гранатомети, великокаліберні кулемети та озброєння БМП.

Поблизу населеного пункту Луганське противник використовував гранатомети, стрілецьку зброю і заборонені Мінськими домовленостями 82-мм міномети. Із станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики обстріляли Новгородське.

На Донецькому напрямку ворог цілив з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по наших позиціях у районі Мар'їнки, Пісків, Авдіївки, Верхньторецького та Новомихайлівки. Біля Невельського зафіксували роботу ворожого снайпера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загинули 4 українські воїни: ворог лупить за всіма напрямками

На Маріупольському напрямку противник вів вогонь із застосуванням мінометів калібром 120 мм. Вогневого впливу також зазнали позиції в районі населених пунктів Водяне, Лебединське, Павлопіль та Широкине.

За уточненими даними розвідки, трьох бойовиків російських окупаційних військ знищено, двох поранено.

На окупованому Донбасі 29 червня 2016 року загинув 42-річний Василь "Міф" Сліпак – соліст Паризької національної опери, волонтер, боєць 1-ї штурмової роти Добровольчого українського корпусу "Правий сектор". Це перший в Україні доброволець, якого визнала і нагородила влада зіркою Героя України.

Зараз ви читаєте новину «Поранено 2 військових: повідомили останні новини з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути