Ексклюзиви
пʼятниця, 02 лютого 2018 14:22

На Донбасі стали активно вербувати для бойових дій у Сирії

На Донбасі стали активно вербувати для бойових дій у Сирії
Добровольців на окупованому Донбасі стали активніше вербувати для участі в бойових діях у Сирії. Фото:www.5.ua

Добровольців на окупованому Донбасі стали активніше вербувати для участі в бойових діях у Сирії. Приватні військові компанії РФ віддають перевагу особам, які мають досвід у військовій справі.

Про це повідомив речник Міноборони з питань АТО Дмитро Гуцуляк.

"На тимчасово окупованій території Донбасу активізували свою роботу вербувальні центри російських приватних військових компаній. Здійснюється відбір добровольців з числа місцевого населення, а також з'єднань і частин так званих 1 і 2 АК російсько-окупаційних військ для подальшого направлення для участі в бойових діях в Сирії в березні цього року", - говорить Гуцуляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія повідомила, за яких умов введе своїх військових на Донбас

За даними розвідки, вербувальники ретельно приховують від добровольців численні випадки невиконання приватними військовими компаніями умов контракту, невиплату належного грошового забезпечення сім'ям загиблих і повернення їхніх тіл на батьківщину.

Серед російських найманців на Донбасі зростає невдоволення з приводу їхньої відправки в Сирію. Повідомляється, що бойовиків серед місцевого населення вербують для відправки в Сирію, як і російських військових.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі стали активно вербувати для бойових дій у Сирії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути