середа, 08 листопада 2017 10:03

Бойовики з Донбасу невдоволені відправками в Сирію

Бойовики з Донбасу невдоволені відправками в Сирію
Роздратування висловлюють бойовики з числа місцевого населення, яких вербують нарівні з російськими найманцями. Фото: МІА Вектор Ньюз

Серед російських найманців на Донбасі зростає невдоволення з приводу їхньої відправки в Сирію.

Повідомляється, що бойовиків серед місцевого населення вербують для відправки в Сирію, як і російських військових. Про це інформує директор Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук в Facebook.

"В окремих підрозділах "1-го АК ДНР" співробітники "МГБ ДНР" ("військова контррозвідка") фіксують "невдоволення, висловлюване в приватних бесідах" серед бойовиків з приводу їх вербування "на Сирію". Зокрема, роздратування висловлюють в основному бойовики з числа місцевого населення, яких вербують нарівні з російськими найманцями", - написав Тимчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загострення у зоні АТО: противник посилив вогневі провокації, є втрати

За словами експерта, бойовики незадоволені відправкою в Сирію тому, що особовий склад підрозділів неукомплектований у той час, коли "в будь-який момент можна очікувати масштабний наступ ЗСУ".

Крім того, росіянин Олесандр Нікітін загинув у Сирії. Раніше він брав участь у війні на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики з Донбасу невдоволені відправками в Сирію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути