Ексклюзиви
неділя, 28 липня 2019 15:31

На Донбасі пройшли видовищні навчання Об'єднаних сил
17

На Донбасі пройшли масштабні навчання Об'єднаних сил.

"Три дні поспіль у районі проведення операції Об'єднаних сил відбувалось тренування з органами військового управління та підрозділами бойових бригад. Тренування складалося з декількох етапів. Насамперед – керівництво та офіцери штабів відпрацьовували дії із планування та прийняття рішень в умовах різкої зміни військової обстановки в районах відповідальності. Додамо, що штаби усіх рівнів працювали на рухомих пунктах управління", - повідомляє прес-служба ОС.

Особовий склад підрозділів виконував прийняті в процесі роботи штабів рішення. До навчань залучались сухопутні та авіаційні складові підрозділів ООС.

За одним із сценаріїв, військовослужбовці танкових підрозділів Об'єднаних сил, що знаходяться в спеціальних районах відведення відповідно до рішень ТКГ в Мінську, відпрацьовували здійснення маршу на одному з полігонів Донецької області. Танкісти здійснювали переправу через водну перешкоду по поромній переправі. А привести цю переправу за лічені хвилини - це було вже завдання для підрозділів оперативного забезпечення Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні успішно випробували новітню ракетну зброю

Пілоти вертольотів Армійської авіації, які залучались до тренувань, відпрацьовували дії під час польоту двійками у простих та складних метеоумовах. А також, за допомогою спеціального обладнання, встановленого на гвинтокрилих машинах, виконували вправу із постановки мінних загороджень.

Фронтові винищувачі МіГ-29 виконували завдання із прикриття повітряного простору під час здійснення понтонної переправи танкового підрозділу. А екіпажі штурмовиків Су-25 відпрацьовували імітацію нанесення удару по противнику, забезпечивши тим самим безперешкодне розгортання у бойові порядки танкового підрозділу.

Об'єднані сили провели навчання на Донбасі. Фото: Facebook
Об'єднані сили провели навчання на Донбасі. Фото: Facebook
Об'єднані сили провели навчання на Донбасі. Фото: Facebook
Об'єднані сили провели навчання на Донбасі. Фото: Facebook
Об'єднані сили провели навчання на Донбасі. Фото: Facebook

Бійці 79-й ОДШБр відпрацювали десантування в акваторію Південного Буга з парашутами "купол". Стрибали з вертольоту у воду.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі пройшли видовищні навчання Об'єднаних сил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути